xoxo katarina

Kategori: Video

Carpe sommarlov

4 minuter av sommarlovet fångat på video. Resor, kvällsdopp, midsommar och personerna som jag förknippar sommaren med – it's all there. Något att minnas sommaren med â™¡

Room tour

Såhär ser mitt rum hos mamma ut, och jag ääälskar verkligen mitt space här. Don't get me wrong, jag gillar mitt rum hos pappa också, men här finns mycket mer plats. Förutom mitt rum där jag får plats med 4 övernattande vänner så finns det ett tv-rum precis utanför. Väldigt smidigt att ha flera vänner hemma utan att störa resten av familjen eftersom källaren i princip är "min". 

Twentythree hearts beating as one

Ännu ett cheerleadingår är över, och oj vad vi utveckalts. Både laget och varje individ. Ett helt nytt lag i en helt ny förening, och som i slutet av säsongen har guldmedaljer från både Distriktmästerskap och Riksmästerskap. 

Nästa år går vi skilda vägar. Vissa kommer att börja i nya Obsession, vissa kommer att flyttas upp i föreningens level 5-lag och vissa kommer bli ett helt nytt lag på en ny level, däribland jag. Nästa år är jag aktiv i Invincible, ett senior level 3-lag. But once an obbe, always an obbe. 

Upp