xoxo katarina

Kategori: Inredning

Dream home

En dag hoppas jag på att äga en stor vit villa någonstans i New England. Trädäck, hängmatta och en stor trädgård, stort rymligt kök, mycket vitt och nyplockade blommor... Som hämtat från en Lexingtonkatalog, typ. Vad är din inredningsdröm?  

Missoni Home

Jag har alltid älskat Missonis färgstarka mönster och skulle mer än gärna ha det inkluderat i min inredning. Jag föredrar ju väldigt vit inredning, men för att bryta av hade det varit riktigt snyggt med nån kudde och handdukar från Missoni Home. 

Idag var planerna att jag redan skulle vara påvg till Löddeköpinge och träffa min barndomsbästis (BFFs since 1998) men då jag inte mår helt hundra har vi skjutit upp det en timme. Då hoppas jag att jag mår mycket bättre, men frukost i magen och Alvedon i blodet, och är redo för en idyllisk sommardag med poolhäng, kycklingsallad till lunch och gossip. Puss!

interior dreams

Lite fräsch inredning, allt finns på min tumblr

Lazy morgon, produktiviteten ligger på att ha sett två SATC-avsnitt, ätit frukost och slösurfat nån halvtimme. Nu tänkte jag dock ta tag i mitt liv (lol) och dra till gymmet, siktar på kondition i form av crosstrainer och lite styrka. Får se vad jag känner för när jag är där! xx 

Room tour

Såhär ser mitt rum hos mamma ut, och jag ääälskar verkligen mitt space här. Don't get me wrong, jag gillar mitt rum hos pappa också, men här finns mycket mer plats. Förutom mitt rum där jag får plats med 4 övernattande vänner så finns det ett tv-rum precis utanför. Väldigt smidigt att ha flera vänner hemma utan att störa resten av familjen eftersom källaren i princip är "min". 

Project pt 1

Har länge haft planer på att fixa någon form av collage till rummet. Två 50x50cm canvastavlor och ett tiotal häftstift senare så blev det såhär! En hel drös med bilder från olika platser (mest Cali dock) och på personer som jag bryr mig om uppblandat med biljetter från diverse baseball games, fester och tåg laddade med minnen. Behöver nog inte säga att jag är nöjd? Nu ska collagen bara upp på väggen också. 

Dröm

// TUMBLR // inredningsperfektion med mörkt trägolv, en tegelvägg, takbjälkar och vita textilier. 

☆

 

 

Interior ideas

/min bild till vänster, tumblrbild till höger /

Inspiration i inredningsväg. Har länge funderat på vad jag vill ha för dekoration ovanför mitt skrivbord men är 100% säker nu på att det ska bli ett stort collage med tidningsurklipp, citat, foton och minnen i form av spårvagns-, konsert och baseballbiljetter. Kommer nog bli bra! 

Förmiddagen har spenderats med min barndomsbästis Anna, så mysigt så! Kvittar ifall det går veckor eller månader mellan våra träffar, samtalet tar alltid vid där det förra slutade. The best kind of friendship ❤ 

Lexington Love

Älskar verkligen Lexington, av hela mitt hjärta. Deras kataloger är min bibel och blir (nästan) euforisk så fort de släpper en ny kollektion. Här kan ni se the Home Spring Collection catalog och inspireras, om ni vill. Inte bara produkterna är 100% lovely, utan fotografierna är också helt underbara. 

☆

Mitt drömyrke, utan tvekan, skulle vara att jobba med inredningen på Lexington. Särskilt då med att ta fram katalogen, och ställa upp miljön inför fotograferingen. En annan lösning skulle iförsig vara att skaffa ett hus i the Hamptons och inreda det precis såhär... Ja man får väl drömma?

 â˜†

Här är även vårkollektionens video!

Allt material är hämtat från Lexington, utom burken {Williams-Sonoma}, ramen {Zara Home} och potpurrit {IKEA} i collaget. 

Snyggt

// pernille friis // tumblr //

Inspiration i stil- och inredningsvägar. Note to self: Införskaffa minst en ljuslykta att ställa på byrån och en spetstopp som får synas under stickade tröjor som har en tendens att glida ner från axeln. 

Nu väntar några timmars sömn innan det är dags för ny vecka och nya tag. Nästa vecka blir även den fylld med plugg, men det ska nog gå bra. Trots att skolarbetet tar mycket tid så är det oftast intressant, och så vet jag ju att det lönar sig i slutändan. XOXO

Bathroom ideas

{allt från H&M Home}

Till "mitt" badrum i det nya huset är det rosa detaljer som gäller! Klickade hem badrumsmattan och handdukarna för någon vecka sen och tror verkligen det kommer att bli snyggt ihop med det vita badrummet med grått golv. Imorgon är det prick tre veckor tills inflyttningsdags! 

Upp