xoxo katarina

Kategori: Cheerleading

Twentythree hearts beating as one

Ännu ett cheerleadingår är över, och oj vad vi utveckalts. Både laget och varje individ. Ett helt nytt lag i en helt ny förening, och som i slutet av säsongen har guldmedaljer från både Distriktmästerskap och Riksmästerskap. 

Nästa år går vi skilda vägar. Vissa kommer att börja i nya Obsession, vissa kommer att flyttas upp i föreningens level 5-lag och vissa kommer bli ett helt nytt lag på en ny level, däribland jag. Nästa år är jag aktiv i Invincible, ett senior level 3-lag. But once an obbe, always an obbe. 

Everything we did, we did better than the rest

"We're obsessed by the game, we're aming for the fame,

we're nothing like the rest, prepare to be impressed."

Aldrig hade vi kunnat tro att vi skulle bli bäst i Sverige. Alla säger att ingen tar både DM- och RM-guld sitt första år tillsammans som lag men som sagt – we're nothing like the rest. Det här är lycka. Shit, vad jag älskar detta lag och så stolt jag är att få vara en del av det. 

♡

"From here to infinity and further beyond.

Twenty three hearts beating as one."

I've got a new obsession of mine

Lagträff â™¡

Imorgon är det ingen vanlig vecka, för det är RM(Riksmästerskap)-vecka! Åh vad roligt det ska bli, alltså. Hela veckan kommer jag twittra från en Obsession-twitter för ett skolarbete, och ni får gärna följa den. Särskilt på tävlingsdagen (fredag) så kan det nog vara kul med live-uppdateringar. 

 

We are the champions

Efter många nervösa, pirriga och exalterade timmar i Baltiska Hallen, så blev det slutligen en guldmedalj som fick hänga runt halsen. Att beskriva mitt humör som "glad" och "lycklig" räcker liksom inte till längre, orden är för små. Nu är vi vidare till RM (Riksmästerskapen) och ska göra allt för att gå därifrån med ännu en guldmedalj. 

★

"First time on the floor, looking so divine, I've got a new OBSESSION of mine"

★

DM-vecka

Min fina dräkt (+ shorts) och bow! Såg nu att det hänger ett hårstrå från den, lol... Ja, denna vecka är då DM-vecka. I måndags hade vi lagkväll, och idag och imorgon blir det träning, på fredag har vi väl lite "inför-DM-mys" och kör progget några gånger, sedan är det lördag och Distriktmästerskap för södra Sverige. Ska bli kul! 

☆

Infinite love

1. Min basgrupp (Tammy, jag och Johanna) • 2. Min förening!

Har haft en riktig cheerhelg, totalt har det blivit 8 timmar i hallen. Känns mer än redo för tävling alltså, Gud vad kul det ska bli med DM-vecka! Det blir på hemmaplan i år, på lördag nästa vecka. 

Nu så väntas det middag och sedan ska jag ta tag i högen med plugg som ska göras. Vi hörs, puss! 

Upp