xoxo katarina

24 days of joy

Ännu en sak som jag älskar med december – adventskalender från The Body Shop ♡ Gör det lite lättare att gå upp om morgnarna iallafall. Nu ska jag verkligen ta tag i pluggandet (har sagt det sen fredagkväll) då ett prov väntar imorgon...

Glad första advent på er! (säger man ens så, glad första advent?) 

you thought there was more to us but you knew how this would end

via tumblr

Lite stilinspo inför den kommande månaden/årstiden. All black, mycket stickat, faux fur, polotröja... Ett tips är att pigga upp det mörka/plain med att ha riktigt snyggt hår. Naturligt svall eller en bun will do the trick. Även läppstift är något som hettar upp den annars rätt trista vinterlooken. 

 

'Tis the season

Mmm, startade dagen med att grädda lite plättisar, vilket aldrig blir fel. Mamma har även förberett köket för jul och det låg både lussebullar och jultabletter framme. Mysigt! Jag älskar julen, men även hela december är lovely. Tycker verkligen det är supermys att starta dagen med att öppna en lucka i adventskalendern, sedan se julkalendern på TV och sedan dra till skolan där det finns glögg och pepparkakor om mornarna (yes, min skola äger). 

 

Veckans bästa dag

Två lektioner och en håla där emellan, sedan helg

Efter skolan stack jag till Starbucks med Aida och vi hade vår veckliga fika då vi catchar upp allt som hänt under förra helgen + veckan. Mys! Denna helg ser ut att bli ganska lugn; plugg för naturkunskapsprov, övningskörning, träning om jag är frisk nog och första adventsfirande. Är sååå taggad för december, men gud vad fort detta år har gått?

Ha en trevlig helg, vänner! ❤

Back again

ett axplock av höstens bilder

I'm back! Testade på att blogga ihop med någon annan, vilket var väldigt roligt, men insåg att blogga ensam passar mig bättre. Att komma tillbaka till denna bloggen känns jättebra. 

Har överlag haft en väldigt rolig och händelserik höst, kantat av fikor, klassfester, höstshopping, en tur till Danmark, brunch och med bra musik i lurarna (hooked på FOUR av One Direction och The Weeknd), för att nämna ett fåtal grejer.

xx 

Upp