xoxo katarina

Silver platter

Har länge varit på jakt efter ett silverfat, och gissa hur glad jag blev när Ella hade ett hemma som jag kunde få? Ska bara putsa det lite, så tror jag det kommer bli superfint. Just nu så står det parfymer på det – så här ser ni hur jag kan lukta! Favoriterna just nu är Eternity Aqua från Calvin Klein, body mist från The Body Shop med doft av moringa och såklart mina mists från VS! 

Nu sitter jag med näsan i matteboken och försöker förstå sannolikhet. Har nästan aldrig problem med matte, men just detta moment fattar jag bara inte! Sjukt störigt och stressframkallande. Nu blir det iallafall en paus från komplementhändelser och utfall, och jag ser fram emot en kväll med mina pinglor Ella och Becci. De har studiedag imorgon, och jag har sovmorgon till tjugo i tolv – lär bli en sen kväll alltå! 

xoxo

Infinite love

1. Min basgrupp (Tammy, jag och Johanna) • 2. Min förening!

Har haft en riktig cheerhelg, totalt har det blivit 8 timmar i hallen. Känns mer än redo för tävling alltså, Gud vad kul det ska bli med DM-vecka! Det blir på hemmaplan i år, på lördag nästa vecka. 

Nu så väntas det middag och sedan ska jag ta tag i högen med plugg som ska göras. Vi hörs, puss! 

Februari

Februari har varit en bra månad, det har det verkligen. Bjudit på många glädjemoment och minnesvärda händelser. I februari har jag bland annat: Köpt Johnny Bulls (och använt dem varje dag typ) - Ätit middag med min saknade Anna - Haft ett stort antal myskvällar med Ella och Becci - Firat alla ♡ dag med både laget och mina närmsta amigas - Burit klänning - Jobbat på Kul i Fem och åkte även lite konståkning själv - Varit helt hooked på smoothies - Fått min dräkt till DM. Fast det bästa i februari är nog ändå de där kvällarna – det finns tre stycken som lätt hamnar på topp tio kvällar under 2014.

Annars då? Rätt skönt med mars alltså, officiell vårmånad och allt! För varje dag blir det lite varmare, lite ljusare och lite mer hopp om att jo, det kommer nog en sommar snart. Jag startar månaden med att städa "min" källare – dammsuga, plocka i ordning, bädda rent, torka av och så vidare. Ska börja med det nu, puss!