xoxo katarina

Q / A

 

Hur många läsare har du per dag? Runt 300.

Har du några planer inför sommaren? Startar sommarlovet med att åka till Stockholm med mina fina vänner Isa och Gabbi för att se One Direction, och så lär det bli lite tid i stugan och en tripp till västkusten. 

10 bästa låtarna just nu? It's Time (Spotify Live Sessions) – Imagine Dragons • Younger – Seinabo Sey • Love In The Future (Intro), All Of Me och Tonight (Best You Ever Had) – John Legend • Riptide – Vance Joy • Quickie – Miguel • Do I Wanna Know, Why'd You Only Call Me When You're High och No. 1 Party Anthem – Arctic Monkeys för att nämna några. 

Beskriv dig själv på fest. Är du den lugna, den galna, festens höjdpunkt eller dansaren? Hmm, svårt att bedöma själv, och beror lite på vad det är för fest/vilka som är där. 

Har du några tips för att spara ihop så mycket pengar som möjligt (av barnbidraget)? Bestäm redan på förhand hur mycket pengar du vill spara undan, och lägg undan de pengarna + se över småutgifter. Den där fikan eller toppen för bara 149kr tror man inte spelar någon roll, men så i slutet av månaden inser man att man lagt halva studiebidraget på mat och andra halvan på kläder man inte ens behöver. 

Berätta lite om dina bästa/närmaste vänner? Ta inte detta på fel sätt, haha, men jag har kanske 10-12 stycken riktikt nära vänner och att beskriva dem alla skulle bli jättemycket text. Gemensamt för alla mina närmsta är iallafall att de är riktigt störda och alltid kan få mig på bättre humör! ♥ Här får ni se tre av mina amigas! 

Jag och Ebba, Stiff och Becci.

 

Har du någon gång virat in ditt huvud i toapapper på en fest ja/nej? På tal om mina vänner... Denna fråga kommer från en av dem! Jaaa, vad gjorde du själv på festen, ska vi ta upp det? ;) 

Vad vill du läsa för något på universitetet och vad vill du jobba som när du blir stor? Något inom samhällskunskap, kanske politik? Tycker iallafall det är intressant. Har dock ingen aning om vad jag vill göra när jag blir stor. 

Några grymma tv serier? Glee tycker jag är himlans bra, och även klassikerna som One Tree Hill, Vänner, Gossip Girl och Desperate Housewives. Skins är också en riktigt bra serie! 

Hur är din syn på alkohol? Inte för tidigt och inte för ofta, typ. Annars tycker jag att man gör precis som man vill. Stör mig enormt på folk som säger omg vet du så mycket hon dricker?/shit vad hon är pryd som inte dricker, det är upp till var och en hur man vill göra. Dock är det en annan sak om man tror att ens kompis kanske dricker för mycket (även på varagar/skoldagar osv), då ska man ju såklart ta upp det med personen. 

Har du bra betyg? Har du lätt i skolan eller kämpar du mycket? Jag har bra betyg i allt utom idrott och geografi typ. Jag har ganska lätt för skolan, typ C-nivå, men om jag vill nå till A och B måste jag kämpa, och eftersom jag inte blir nöjd med något annat än A så kämpar jag en hel del. 

 Jag har läst att du varit på språkresa och tänker själv åka på språkresa , men vilken destination/land valde du att åka till? Var det värt pengarna? Vilket företag åkte du med? Jag åkte till San Diego i USA med STS. Det var absolut värt pengarna, minne för livet och fick ut en säkerhet i språket som jag nog inte fått annars. 

Tre bilder från språkresan (La Jolla). 

Följer dig på twitter, bloggen osv och får känslan av att du träffat någon, är det så? Ja, fast vet ärligt talat inte om vi "träffas" träffas eller om vi bara "lärt känna varandra" träffas. 

Hur gammal är du? 16, eller jag 17 om typ 6 veckor (åldersångest). 

Vad är ditt bästa tips att alltid har i garderoben? Svarta jeans är ett måste! Och en stickad tröja som funkar till allt. 

Är du oskuld? Fattar inte varför denna fråga är så intressant? Men det är inget jag vill diskutera i bloggen. 

Älskar verkligen din stil, så jag undrar var du får din inspiration ifrån och ifall du har Weheartit? Skulle mer än gärna följa dig isåfall! Och kan du inte försöka fixa fler outfit-inlägg eller videos? Åh tack snälla du! Jag kan få inspiration av det mesta, men mycket via instagrams, bloggar, tumblr och folk man ser i skolan eller på stan till exempel. Ja, jag har we ♥ it, men är inte aktiv där. Om du ändå vill följa så hittar du länken HÄR. Ska verkligen försöka fixa det om det är något som önskas. 

Går du gymnasiet eller ska du börja i höst och isåfall vilken linje/program? :) Och lite frågor kring kärlek, har du pojkvän och är du oskuld! Jag går i gymnasiet, ettan, och läser samhällsprogrammet med internationell inriktning. Jag har inte pojkvän, nej. 

Jag har för mig att du har gått i musikklass, stämmer det? Kan du spela några instrument? Du har helt rätt för dig, det stämmer. Jag kan lägga basic ackord på piano, men det är ungefär allt. 

Hur kommer din första lägenhet se ut i inredningsväg? Det här hade jag kunnat skriva en roman om... Men ja, drömmer skulle ju vara att hitta en underbar lägenhet till ett ok pris. Några detaljer som jag kommer leta efter är breda fönsterbleck, högt i tak, vita och teglade väggar, trägolv, stora fönster, gärna takbjälkar och en grym balkong! Sedan vilken stil det blir på möblerna och inredningen får vi se, man har ju inte råd att vara så kräsen ;) 

från min tumblr

Blind eller döv? Döv, om jag nu var tvungen att välja. 

Vad använder du för kamera? När jag fotar till bloggen använder jag oftast min sysemkamera (Canon EOS 1100D), men när jag fotar till vardags använder jag min telefon, som framtills igår var en iPhone 4S men nu mera är det en 5C som följer med. 

Tränar du något utöver cheerleadingen? På senaste tiden har det varit dåligt med det! Men ja, jag brukar försöka träna iallafall en gång i veckan utöver cheerleadingen, och det kan vara ett besök på gymmet, en springrunda eller långpromenad. 

Vilka är dina bästa hårprodukter? Värmeskydd från Nashi (luktar sååå gott dessutom!) och anti-friss serum från Proffs. 

Vad har folk på sig på ProCivitas? när jag hör om det så låter det som att man måste ha märkeskläder, så nu är jag helt rädd haha.. Många har de fördomarna om Procce, men så är det verkligen inte! Folk har på sig märkeskläder, ja, men det finns också många som inte har det. Tror inte det skiljer sig så mycket från till exempel Borgar eller Petri. Och det är verkligen inte så att man "måste" ha det, iallafall känner inte jag någon press att ha på mig märkeskläder varje dag. 

Bästa maten? Jag ääälskar grillat, med massa BBQ-sås! 

Vilken är den bästa resan du varit på? Skulle nog säga min språkresa.

Är det någon speciell plats du skulle vilja åka till? USA, USA, USA!!! Kvittar var, alla ställen verkar intressanta. Hade också velat åka till Karibbien. 

Du som bor i Malmö, kan inte du ge lite tips på affärer/fik? Finns typ bara standard-affärer här, men det är ett ganska mysigt shoppingstråk från Stortorget till Triangeln. Ett fik i toppklass är Pronto som ligger på Lilla Torg, deras cheesecakes är to die for

Hur går det på kärleksfronten? Time will tell...

Har du pojkvän? Nej det har jag inte! 

Har du twitter? Vad heter du där isåfall? Yes, det har jag. Här är länken till den!

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas