xoxo katarina

Beauty on a budget

Beauty must haves

 

klicka på bilden för att se pris och inköpsställen :) 

Små saker som gör mycket. Kan garantera att det varken kräver mycket pengar eller tid då jag själv är ganska lat och snål när det kommer till skönhetsprodukter – men som liksom alla andra prioriterar att känna mig fräsch. Beauty on a budget!

Rouge: Jag använder mig oftast av tre nyanser – ett ljust och ett mörkt för att trolla fram kindben och ett med lite färg (typ rosa/rött/aprikos).

Clarins One-Step Cleanser: Om du, som jag, har torr hy eller bara är lat (hehe) så är det super med en cleanser man inte måste skölja av. Stort plus är att den luktar supergott!

The Body Shop Mascara: Lätt en av de bästa mascarorna jag testat! Perfekt till vardags då den bara ger fransarna lite längd och definition, inte tjocklek. 

IsaDora Anti-Shine Mattifying Powder: Om jag bara fick använda en skönhetsprodukt för resten av livet, skulle det vara detta puder – så bra är det. Tips: Applicera med en blöt sminksvamp så får man mycket mer täckande resultat. Kostar förresten bara 129kr och räcker lätt ett halvår.

Almond Hand and Nail Cream från The Body Shop: Stor tub (100ml) så håller ett bra tag. Gör under för torra händer, som iallafall jag lider av under hela hösten, vintern och våren. 

Skrubbhandskar: Låter inte mycket för världen, men sen jag provade för första gången för någon månad sen är jag helt hooked! Vi snackar len hy på level babyrumpa. 

Body lotion + body mist: Varje kväll är det på med lotion, och varje dag är en mist med i väskan. Inte lika "tung" som parfym, och det gillar jag. Mina favoriter är naturligtivs från Victoria's Secret #standard ;) 

Ögonbrynsborste: En snedställd borte (tredje från höger) gör under när man fyller i ögonbrynen. Behöver inte vara något fancy eller så, min kommer från Forever21 till exempel. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas