xoxo katarina

Beauty on a budget

Beauty must haves

 

klicka på bilden för att se pris och inköpsställen :) 

Små saker som gör mycket. Kan garantera att det varken kräver mycket pengar eller tid då jag själv är ganska lat och snål när det kommer till skönhetsprodukter – men som liksom alla andra prioriterar att känna mig fräsch. Beauty on a budget!

❀ Rouge: Jag använder mig oftast av tre nyanser – ett ljust och ett mörkt för att trolla fram kindben och ett med lite färg (typ rosa/rött/aprikos).

❀ Clarins One-Step Cleanser: Om du, som jag, har torr hy eller bara är lat (hehe) så är det super med en cleanser man inte måste skölja av. Stort plus är att den luktar supergott!

❀ The Body Shop Mascara: Lätt en av de bästa mascarorna jag testat! Perfekt till vardags då den bara ger fransarna lite längd och definition, inte tjocklek. 

❀ IsaDora Anti-Shine Mattifying Powder: Om jag bara fick använda en skönhetsprodukt för resten av livet, skulle det vara detta puder – så bra är det. Tips: Applicera med en blöt sminksvamp så får man mycket mer täckande resultat. Kostar förresten bara 129kr och räcker lätt ett halvår.

❀ Almond Hand and Nail Cream från The Body Shop: Stor tub (100ml) så håller ett bra tag. Gör under för torra händer, som iallafall jag lider av under hela hösten, vintern och våren. 

❀ Skrubbhandskar: Låter inte mycket för världen, men sen jag provade för första gången för någon månad sen är jag helt hooked! Vi snackar len hy på level babyrumpa. 

❀ Body lotion + body mist: Varje kväll är det på med lotion, och varje dag är en mist med i väskan. Inte lika "tung" som parfym, och det gillar jag. Mina favoriter är naturligtivs från Victoria's Secret #standard ;) 

❀ Ögonbrynsborste: En snedställd borte (tredje från höger) gör under när man fyller i ögonbrynen. Behöver inte vara något fancy eller så, min kommer från Forever21 till exempel. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas