xoxo katarina

Healthy month

ph_source: jag (bild 1 och 5), tumblr (bild 2 och 4), weheartit (bild 3)

I juli ska jag ha en "healthy month" och verkligen satsa på äta så bra som möjligt samt träna mer. Är riktigt taggad! Var i riktigt bra form vid den här tiden förra året – började varje morgon med en halvtimmes cykling + 30 min intervaller (gå/jogga) innan frukost och sedan ett styrkepass på eftermiddagen och eventuellt en springrunda på kvällen. Sedan åkte jag till USA i fyra veckor, så ni förstår nog själva vad som hände med bra matvanor och träning då ;) 

Det som dock var synd är att efter USA så kom jag aldrig riktigt igång med träningen igen. Visst, jag sprang en del i början av skolåret, men sen tappade jag det i takt med att cheerleadingen och skolan blev mer intensiv. Cheerleadingen gav mig visserligen mer muskler, men konditionstränade aldrig ordentligt. Nu i juli tänker jag främst fokusera på det (kondition), och även försöka få in mycket aktivitet i vardagen, så som åka longboard och rullor, promenader, spela olika sporter med vänner och så vidare. 

Jag ska även försöka blogga lite mer om träning, kost och hälsa, då jag vet att det är ett uppskattat inslag i bloggen och dessutom håller det mig motiverad och fokuserad på mina mål :) Låter det bra?

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas