xoxo katarina

Torris

Det enda som är torrare än min humor är min vinterhy. Och nu snackar vi riktigt torr, typ level ödla. Det enda som faktiskt funkar som bot mot ödlekinden (yes, den har ett namn) och resten av min sandpappershud är produkterna ovan + dagkräm två gånger om dagen och nattkräm i två omgångar. 

★

Camomile Cleansing Butter – Riktigt fet kräm som inte bara återfuktar utan även löser upp smink. Appliceras i masserande rörelser på ansiktet, och gnugga lite extra vid ögonen om du har smink där. Man tar bort det antingen genom att tvätta bort det med rinnande vatten, eller en blöt handduk ifall man vill ha lite mer effekt (då man inte får bort lika mycket med blöt handduk som man får med rinnande vatten). 

Shea Oil – Mirakelprodukt för kluvna hårtoppar och torr hy. Använd på de allra torraste ställena innan du går och lägger dig och låt verka över natten. 

★

När det gäller dag- och nattkrämer så använder jag mig även där av produkter från The Body Shop. Jag tycker TBS har mycket bra produkter till överkomliga priser, och det känns också bra att det är naturligt och fair-trade och ekologiskt och hela faderullan. Vad använder ni för hudvårdsprodukter?

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas