xoxo katarina

Snapshots

Har nyligen gått igenom 13 000 (!) bilder, och sparat favoriterna i en särskild mapp. Här är två bilder, fler kommer – shopping i USA (jag vet att den bilden cirkulerar på olika inspograms osv, men yes it's mine) och en frulle i London. 

☆

Har haft en av de där dagarna då ingenting går som planerat! Började i morse, då jag hällde ut smoohie över hela frukostbordet och tappade ett knäckebröd på golvet och sedan så har min mobil stängt av sig hela dagen, och när jag cyklade hem från träningen flög min väska och allt innehåll ut när jag körde över en trottoarkant. Och så fick jag en stöt i örat från min ena hörlur? Det värsta (eller bästa, beroende på hur man ser det) – upptäckte när jag kom hem från skolan att min gylf varit öppen hela dagen. Oh, well, kan iallafall skratta åt det med gylfen, men resten av sakerna har framkallat en del "helvete också" under dagens gång. 

☆ 

Nu var tanken att jag skulle lägga mig tidigt, men blev just indragen i en gruppchatt med mina bästa vänner så det lär bli en lång kväll trots allt. Kram på er! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas