xoxo katarina

Chaaaange

=> ni finner mig (och förklaring till varför jag bytar blogg ännu en gång) numera på kadiz.blogg.se

Plaid flannel

Två snygga från J.Crew. Want want want! 

1. HÄR / 2. HÄR 

Under the California sun

Tror aldrig jag kommer tröttna på att bläddra igenom min SoCal-bilder... Hoppas på att återvända dit snart! 

Uppdateringen har inte legat på topp, ni får ursäkta mitt struliga wi-fi. I vanlig ordning är det även en massa inlämningar som ska skrivas och prov som ska pluggas till, så inte mycket tid över till bloggen då jobb och träningar också ska hinnas med. Ser fram emot ledighet i form av jullov om mindre än en vecka. 

 

 

Yesterday's brunch

Igår bjöd Katarina på brunch hemma hos sig, så himla gott och lyckat blev det! Förutom det traditionella – amerikanska pannkakor (+ nutella och sirap), ägg, bacon, frukt och bär, juice, smoothie, sötsaker, frallor med diverse pålägg, kaffe och te – så fanns det även juliga inslag i form av lussebullar, pepparkakor och varm choklad. Needless to say: matkoma. Efter brunchen drog jag, Liran och Stiff vidare mot Ystad där Elsa bjöd på middag. En helt perfekt lördag med andra ord! 

December look

jeans – american eagle outfitters / mössa – oliver bonas / brillor - rayban / tröja – h&m / uggs

Såhär går jag helst klädd i december månad! En stickad med julmotiv känns helt rätt och man håller sig varm i uggs och mössa. Har ännu inte tröttnat på pälsbollsmössan, men kör naturligtvis på en boll i fuskpäls. 

 

Cover me up, cuddle me in

Ett försök till kuddfort, lite skevt men vädligt mysigt ändå. 

Slutade innan lunch idag på grund av två inställda lektioner, och har hunnit med en stund vid pianot, fika med mormor och att skriva ett par sidor på en samhällsinlämning. Lugn och skön eftermiddag så att säga. 

Cafecafe

Mellan julklappsshoppande på julupplysta gator pausade jag och Sofia för en fika på Cafecafe (precis vid Hansa). Supermysigt ställe verkligen! Kollade in deras meny och det blir definitvt en lunch där någon dag. Efter myseftermiddagen väntade klasskväll på skolan, som innehöll både pizza och dunkgömme. A+ dag med andra ord. 

DENIM + STRIPES

En mycket snabb outfitbild, klädd i skjorta från Ralph Lauren och ett par tre år gamla GinaTricot-jeans. 

Måndag igen och det är rätt intensivt. Har skrivit prov idag, och när skolan skyndade jag in till stan och köpte två par byxor och nu hinner jag precis äta och byta om innan jag beger mig till ishallen för jobb, fys och is. Kommer vara helt slut när jag kommer hem vid halv tio ikväll! xx

Upp