xoxo katarina

Kategori: 2014

Augusti

Av någon anledning har jag knappt tagit bilder under augusti, trots händelserik månad.

Startade mer eller mindre med att åka till Skottland och hälsade på syrran med papz och lilsis. Där vandrade och paddlade vi och fick försmak på hösten. När jag kom hem igen väntade fika med the gang, re-united, och upptäckte även ett nytt fik (Satori). Jag har även hunnit möblera om, blivit bjuden på lyxbrunch och druckit litervis med smoothies. Började skolan också såklart och spenderade många kvällar på Malmöfestivalen. Sååå bra! 

En annan händelse var att jag började på konståkning igen, och åååh vad jag är nöjd med det beslutet. Älskar det. Stör mig som fan på att jag just nu har skadat mig och är begränsad på att åka. Måste skaffa tigerbalsam och Compeed asap! 

Nu taggar jag för september – vädermässigt riktigt najs (eller kan va iallafall) och så kommer jag in i tränings- och jobbrutiner. Det är val (spännande! Man är ju samhällsvetare ;)). Allmänt känns det som en uppbyggnadsmånad, då jag är så fett taggad för oktober. Resor, födelsedagsfester, LOV, Halloween... 

Juli

En månad vars regniga dagar jag kan räkna på en hand, och en månad där det hänt massor – precis som det ska under årets absolut bästa månad (om du frågar mig). Blev lite chockad när jag kollade igenom bilderna tagna denna månad – har det verkligen hänt mycket? Diverse sommarfester har avlöst varandra, med gemensam nämnare att man inte sover förrän fåglarna vaknat. Dagsutflykter med vänner, strandhäng på dagarna och brygghäng på kvällarna, luncher och middagar på stan, poolhäng och longboardande i solnedgången för att nämna några saker som man gjort med bästisarna. Mycket tid har spenderats med familj och släkt också, dels besök och dels att vi själv åkt och hälsat på släktingar. Sköna dagar på Västkusten, och varma dagar i Göteborg. På det personliga planet har en hel del hänt, och stora beslut har tagits. Mer om det senare... 

Juni

Sista skolveckan och allt det innebar (Crazy Challenge, volleyboll, servera på student) och sedan f-r-i-h-e-t och allt det innebär. Mean Girls-kväll med brudarna, brunch med cheerbabes, One Direction, cruisa över solvarm asfalt på longboarden, åka till Lund, Kristianstad, Bromölla, midsommar och all dess härlighet, jobbat, skapat nya bekantskaper... Juni har varit helt underbar! Hoppas bara att juli kan bjuda på lite bättre väder... 

May be over

Maj månad skulle jag sammanfatta som den bästa hittills. Bytte sexan i min ålder mot en sjua och blev firad flera gånger om, temperaturen steg och kvällarna började spenderas utomhus på bryggor och så den lilla detaljen svensk mästare i cheerleading sr fortsättning. 

Nu? Ska lämna in mina skolböcker imorgon och på torsdag så har jag s-o-m-m-a-r-l-o-v. Även ifall det inte finns fler guldmedaljer att vinna så tror jag att juni kommer bli en helt sjukt bra månad. För första gången på länge så försvinner all skolrelaterad stress och har ingen träning att ta hänsyn till. Hörde jag fest? ;) 

April

Temperaturen har stigit och väderpåverkad som jag är, så har det gjort mig så himla lycklig. Har haft många bra stunder med mina bästa vänner – allt från en drömfrukost ihop, massa promenader, fikor, födelsedagsfirande, picnik i parken och avslutningsvis en riktigt bra Valborg. Har även lagt till Skottland under besökta länder-listan och spenderade fem härliga dagar där på påsklovet. 

Mars

Mars – vilken månad det har varit! Solen började titta fram och plötsligt så gick man långa promenader flera gångenr i veckan och fick sommarkänslor. Frukost i solen, rullskridskoåkning, vita byxor – alla saker som hör ihop med ökningen av D-vitamin. Men vad som sken starkast? Guldet mitt lag vann på DM. Bästa känslan â™¡ Kameran har dock inte fått arbeta så hårt denna månad, definitivt något som ska bli ändring på till nästa månad. Men som vanligt – de starkaste minnena och känslorna fångas ändå inte på bild. 

April är för övrigt en månad som jag verkligen ser fram emot! Ska äntligen ha min muntliga presentation i svenska, kommer vara en sten som lyfts från bröstet när den är avprickad från to do-listan. Dessutom innebär april påsklov som för min del betyder en resa med destination Glasgow, Skottland. Kameran kommer sitta klistrad i handen för att föreviga de vackra landskapen, och vackra vyer kommer att varvas med bra shopping men såklart bäst av allt så får jag träffa min syster för första gången sedan i julas! April rundas sedan av med Valborgsfirande – en av de trevligaste högtiderna på året om du frågar mig. Så om jag är taggad för april? Yes sir! 

Februari

Februari har varit en bra månad, det har det verkligen. Bjudit på många glädjemoment och minnesvärda händelser. I februari har jag bland annat: Köpt Johnny Bulls (och använt dem varje dag typ) - Ätit middag med min saknade Anna - Haft ett stort antal myskvällar med Ella och Becci - Firat alla â™¡ dag med både laget och mina närmsta amigas - Burit klänning - Jobbat på Kul i Fem och åkte även lite konståkning själv - Varit helt hooked på smoothies - Fått min dräkt till DM. Fast det bästa i februari är nog ändå de där kvällarna – det finns tre stycken som lätt hamnar på topp tio kvällar under 2014.

♡

Annars då? Rätt skönt med mars alltså, officiell vårmånad och allt! För varje dag blir det lite varmare, lite ljusare och lite mer hopp om att jo, det kommer nog en sommar snart. Jag startar månaden med att städa "min" källare – dammsuga, plocka i ordning, bädda rent, torka av och så vidare. Ska börja med det nu, puss! 

Bye January

Skidåkning, massor av fikor, en ny kappa, en steghylla, tedrickande, hemgjorda scones, snö och Öppet Hus är några av händelserna som fastnade på bild – utöver det har jag hittat på kul saker som taco nights, umgåtts otroligt mycket med mina favoriter Ella och Rebecca, "hittat" ny musik att lyssna på, fått halvårsomdömen i skolan som jag faktiskt är relativt nöjd med och haft många underbara kvällar med både nya och gamla vänner. De finaste stunderna finns dock inte på bild, men i text. Texter som jag planerar på att dela med er någon dag, men inte än. 

♡

Hur det går med nyårlöftena? Bra, måste jag säga. Har väl runt 10 löften för året och de allra flesta är inte mätbara utan mest positiva för tillvaron. Ett mål som jag tagit tag i under januari är att läsa mer och har läst hela Perks of being a wallflower + börjat på en till bok. Vill verkligen ta upp läsandet igen! Säkert många som tycker det är töntigt, men utan att låta som en total bitch så tycker jag inte det finns mer lame personer än sådana som "skryter" med att de inte läst en bok på flera år. Vill inte bli en sådan, så därför är mitt mål minst en bok i månaden. Hur går det med era nyårslöften?

♡

 

Upp