xoxo katarina

Health

Den här bilden förklarar det så himla bra – det är inte mer komplicerat än så här. När man kollar fitspo-instagrams så verkar det som att det som krävs för att vara hälsosam är att man endast äter raw vegan food utan gluten och laktos och tränar minst tre gympass per dag, och så ska man gärna äta piller som ökar fettförbränningen och minskar hungern, och så ska du detoxa och leva på te i 14 dagar. Och Gud förbjude att du skulle råka äta socker, eller ännu värre vitt bröd! 

Ja, nu överdriver jag lite, men ni förstår poängen. Det är lätt att tro att för att kunna bli fit/gå ner i vikt/gå upp i vikt (vad det nu är man vill åstadkomma med träning och kost) så måste man göra massa komplicerade och jobbiga saker, men så är inte fallet. Ni har hört det sedan ni var små – en varierad kost och träning någon timme i veckan and that's it. 

För mig är denna bilden tusen gånger mer motiverande än någon "fitspo"-bild på någon tjej som har helt andra förutsättningar än vad jag har – för let's face it, alla kan inte se ut som en VS Angel, hur mycket man än går ner i vikt. Vi är alla byggda på olika sätt, så man bör inte någonsin försöka likna någon annan. Vikt, muskler och allt det dära kan du ändra på – men saker som benstomme och kroppsform är inget du kan ändå på, men oavsett hur dina förutsättningar ser ut kan du fortfarande bli ditt bästa och ditt snyggaste. Och tro mig, alla kroppsformer och benstommar ger snygga kroppar, som är vackra på olika sätt. Till exempel, sätt Miley Cyrus och Beyoncé bredvid varandra. Deras kroppar ser helt olika ut – men båda är sjukt snygga (iallafall enligt mig). Det finns inte bara en snygg kropp, det finns typ en miljard. 

Hoppas verkligen ni tar åt er av detta, även om det låter lite cliché och cheesy. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas